logo civil care 250

Ontwerp zonder titel 56

Bio Eefke Custers

Mijn naam is Eefke Custers en ik ben Orthopedagoog Generalist. Het op een effectieve en constructieve manier samenwerken bij huiselijk geweld en kindermishandeling met als doel het voor kinderen, volwassenen en ouderen duurzaam veilig maken, is altijd focus van mijn werk geweest. Onder andere vanuit verschillende rollen binnen de Jeugdhulp, Jeugdbescherming, Jeugd GGZ en Veilig Thuis.

Ik ben nauw betrokken geweest bij het opzetten van de samenwerking van straf en zorg in de regio en heb ervaren hoe complex het speelveld is, welke verschillende belangen er te dienen zijn en helaas ook hoe een prachtige samenwerking stuk kan lopen op onvoldoende inbedding in de organisaties en regio. 

In dit complexe speelveld heb ik veel expertise in mensen helpen verdiepen op inhoudelijk vlak - waarom doen we eigenlijk wat we doen-;  op verbindend vlak - hoe kunnen we ieder vanuit onze eigen rol en deskundigheid aan onze gezamenlijke opdracht werken -; en hoe kunnen we gezamenlijk gaan ontwikkelen – een intersectorale samenwerking in de regio borgen.  Deze expertise en mijn bevlogenheid om het voor de mensen die het echt nodig hebben goed te gaan doen, breng ik mee in mijn rol als trainer en adviseur bij Stichting Civil Care.

terug naar Ons Team